Links

PCBO Tytsjerksteradiel CBS de Finne is één van de 14 basisscholen van de Vereniging voor Protestantants Christelijk Basisonderwijs in de gemeente Tytsjerksteradiel.
Jistrum De website van Jistrum/Skûlenboarch.
Scholen op de kaart Op deze site vindt u betrouwbare en genuanceerde informatie over de schoolprestaties van alle basisscholen.
CJG Via de site 'Centrum voor Jeugd en Gezin) kan iedereen 24 uur per dag informatie krijgen over opvoeden en opgroeien.
Mediasmarties Deze site biedt een overzicht van kindermedia afgestemd op diverse leeftijdsgroepen.
Zoek pagina voor kinderen Meester Sipke heeft een handige zoekpagina gemaakt voor kinderen.
Kennisnet Veel informatie voor ouders en kinderen.
Taptoe Leuke site voor het maken van werkstukken en spreekbeurten.
Leren is een makkie Site waar kinderen leren hoe ze moeten leren.
Kinderpret Internetpagina met mogelijkheden voor het vieren van een kinderverjaardag maar ook worden tips gegeven voor een middagje uit, kindertraktaties en nog veel meer.
Pesten Wegwijs bij pesten & geweld.
Vragen over onderwijs?

5010 is dé vraagbaak voor ouders van schoolgaande kinderen.
Bel voor gratis informatie 0800-5010 of kijk op www.5010.nl

Oefenprogramma's Op deze site staan on-line programma's waarmee thuis geoefend kan worden , o.a. rekenen, taal en topografie.
Woordkasteel educatieve spelletjes Gratis educatieve spelletjes voor spelling en rekenen.
Boris en Katinka De leukste voorleesverhalen voor peuters en kleuters.
Leesplein Alles over boeken en lezen voor kinderen.
Tafels oefenen Een site vol met gratis spelletjes waarin kinderen spelenderwijs de tafels kunnen oefenenen.
Leer klokkijken Online oefenen met hele uren, halve uren, kwartieren en minuten. Met audio-opdrachten.
Leerzame spelletjes Dé spelletjes-site met een educatief karakter.
Kinderwoud De tussenschoolse- en/of buitenschoolse opvang op De Finne wordt geregeld door Kinderwoud. Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met Kinderwoud.
Nationale Kinderkrant De Nationale Kinderkrant wil belangrijke onderwerpen uit de maatschappelijke actualiteit bespreekbaar maken. Dit alles op een speelse manier en binnen de belevingswereld van kinderen.
Door op deze button te klikken kunt u zien voor welke leeftijden tv-films echt geschikt zijn.
Onderwijsgids Basisonderwijs 2014-2015 Deze onderwijsgids geeft veel informatie over het basisonderwijs aan ouders en verzorgers.